Filmer i utvikling

Pilot til spillefilmen "INFERNO".
Regi: Hallvard Bræin
Produsent: Filmkameratene
Arri Mini. Cooke Anamorphics
Arri Maxima Gimbal
September 2018
Stills fra den animerte filmen "Wanda løper" som er i produksjon. Karakteranimasjon og komposittarbeide gjøres hos Klipp og Lim høsten 2016. Filmen har pemiere i 2017.
Stills fra "7 Ways" i regi av Mali Finborud Nøren. Filmen utforsker 7 scener som er improvisert frem. Filmens handling spiller ut ved middagsbordet, i et rom som stadig blir mere klaustrofobisk, og som gjenspeiler karakterenes indre. Dette er en eksperientell kortfilm støttet av Midtnorsk filmsenter. Filmen ble spilt inn over en uke i november/desember 2016.
Stills fra "Shakespeares hemmelighet" episode 3. Jeg har fotografert siste del av filmen og episode 3 av den kommende TV serien. TV serien i 3 deler kommer vinteren/våren 2016/17. Helaftens dokumentarfilm ligger ute på nrk.no.
"Snømannen." I mars/april 2016 fikk jeg jobbet noen dager på Snømannen som B-kameraoperatør.
Stills fra innspillingen av 2017 sesongen til "Hotel Cæsar" som vises på TV 2. Jeg var 2nd Unit fotograf og kameraoperatør på 50 episoder. I tillegg var jeg vikarierende Director of Photography på 6 episoder. Samtlige bilder overfor var jeg enten D.P. eller 2nd Unit fotograf.
"LIndstrøm" Pilot. Et prosjekt i regi av Fredrik Horn Akselsen. Filmen er støttet av NRK, Norsk filminstitutt, Viken filmsenter og Bergesenstiftelsen. Nye opptak skjer i løpet av 2017.
"UGLA 1977" Pilot i regi av Mali Finborud Nøren. NRK og Midtnorsk filmsenter støtter prosjektet.
Still fra "Venstrebeint" regissert av Even Evensen. Bildene er tatt i Liverpool April 2015.
Stills fra "Taliban Oil" regissert av Ola Flyum. Bildene er tatt i Afghanistan september 2014, og i Nebraska, New York, Texas, og Washington D.C. USA 2013-2014.